Saturday, August 29, 2015

Quick Update

Assalamualaikum. 

lama tak menulis kan. nak kata busy tu, boleh tahanlah juga lagi2 bila beberapa minggu lagi finals akan muncul kan diri. waktu begini adalah rush hour untuk menyiapkan segala kerja kerja yang perlu dihantar. alhamdulillah 80% daripada semua kerja berjaya dilaksanakan. 

sepanjang kehilangan ni, banyak yang dilalui. semenjak masuk U ni, banyak perkara yang ditempohi. kalau dulu di zaman sekolah, rasanya tak terjangka dek akal lah kan. chop! bukan buat perkara pelik2 eh. hehe. 

insyaAllah, jika habis semester ini dengan jayanya. maka hanya tinggal setahun, yakni 2 semester aku di lendu. rasanya sudah tiba masa aku perlu benar2 fikir hala tuju setelah diploma. dulu aku selalu yakin dengan kemahuan diri tapi makin hari aku mula confius. 

makin banyak aku belajar... makin aku bertanya pada diri, inikah mahu ku? menjadi seorang pelajar masscomm menyebabkan aku sering dilabel dan distereotaip kan. tipu jika aku tidak rimas. jadi itu... aku mula terfikir untuk ke bidang lain. psikologi mungkin. hm. 

anyhow... untuk masa ini aku perlu fokus yang di depan mata. lain cerita tolak tepi. since next year aku bakalan 20 tahun, isu takde buah hati asyik diperkatan. bosan sebenarnya.. apa hidup ni tak ada perkara lain ke. jalan hidup aku jauh. bagi aku belajar dahulu. kataNya ada, maka ada. kunfayakun. 

cukuplah pada yang bertanya. 

2 comments:

cô hàng xóm said...

Tiểu buốt, Tiểu rắt khiến người bệnh gặp nhiều phiền toái trong cuộc sống, gây ảnh hưởng đến sức khỏe tổng quát, thậm chí có thể gây ảnh hưởng đến khả năng sinh sản. Vì vậy, ngay từ bây giờ nam giới nên tìm cho mình những biện pháp phòng và điều trị bệnh hiệu quả, hạn chế những tác hại mà bệnh gây ra.

Hữu Tú Trương said...

Nice blog !!!
---------@@-----
Nhan cho hang tai bien hoa
Ca phe rang xay
thi cong noi that chung cu
trang tri noi that